SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Molekula d o o

Molekula d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Zaprešić Krčelićeva 19 Hrvatska
Web stranica: http://www.molekula-zdravlje.com/
Telefon: 091 937 10 94
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonMolekula d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

[DETALJNA NLS ANALIZA] Pregledom svih organa i sustava pronalazi se uzrok bolesti te daje široka preporuka za oporavak organizma za 2.400 kn!

Očitavaju se nalazi krvi, urina, hormona, enzima, minerala i vitamina, analizira mikroflora i alergeni uz test intolerancije


[EKSPRESNA NLS ANALIZA] Preventivni pregled općeg stanja organizma uz nalaze koji su odmah gotovi i jedan fizioterapeutski tretman za 405 kn!

Pronađite najizraženije patološke promjene u organizmu i otkrijte mogući uzrok oboljenja, uz dodatni ESMA tretman
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x