SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

MODICUS d o o Villa Istriana

MODICUS d.o.o. Villa Istriana

Ocjena korisnika:4.74 od 5
Ukupno glasova:5
Adresa:Umag Prva Ulica 2a, Murine Hrvatska
Web stranica: http://bbvillaistriana.com/
Telefon: 99 8071 444
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonMODICUS d.o.o. Villa Istriana pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo €209.00 (1574.71kn) UMAG Villa Istriana  opustite se uz 2 ili 3 nocenja s polupansionom za dvoje te uzivajte u Standard sobi ili Spa sobi s privatnim jacuzzijem
UMAG, Villa Istriana - opustite se uz 2 ili 3 noćenja s polupansionom za dvoje, te uživajte u Standard sobi ili Spa sobi s privatnim jacuzzijem

+ guštajte u dnevnom ulovu morskih plodova (direktno iz mora na stol), piću dobrodošlice, najmu bicikla… korištenje 5.9 - 23.12.


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x