SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

METODA HIAWATHA d o o

METODA-HIAWATHA d.o.o.

Ocjena korisnika:4.96 od 5
Ukupno glasova:3
Adresa:Vrhovine Rudopolje bb Hrvatska
Web stranica: http://ziplineplitvice.com/hr/
Telefon: 095 8464 171
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonMETODA-HIAWATHA d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 299kn  ADRENALINSKI DAN Dozivi avanturu zivota uz najduzi zipline spust u Europi brzine do 120 km h penjanje na umjetnu stijenu najam bicikla i strelicarstvo za 299 kn
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x