SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Mercur turist d o o Brezice

Mercur turist d.o.o. Brežice

Ocjena korisnika:4.16 od 5
Ukupno glasova:9
Adresa:8250 Brežice Dvorce 3 Slovenija
Web stranica: http://www.cateski-dvorec.com/
Telefon: , 00 386 7 4994 870 , 00 386 41 400 396
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonMercur turist d.o.o. Brežice pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 1175kn  HOTEL CATESKI DVOREC   Povedite dragu osobu na kraljevski odmor u idilicno okruzenje uz kupanje u Termama Catez od 1 175 kn
Detalji ponude...
[HOTEL ČATEŠKI DVOREC***] Povedite dragu osobu na kraljevski odmor u idilično okruženje uz kupanje u Termama Čatež od 1.175 kn!

2 noćenja s polupansionom za dvije osobe uz ulaznice za terme, dijete do 4 god gratis, korištenje do 31.1.

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x

Besplatno!

Svakodnevno imamo preko 500 ponuda sa popustom i do 90%

Prijavite sa na besplatni newsletter

I ne propustite super popust