SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

MEDISTIL j d o o

MEDISTIL j.d.o.o.

Ocjena korisnika:4.9 od 5
Ukupno glasova:7
Adresa:Zagreb Vlaška 92 Hrvatska
Web stranica: https://www.med-or-odrzavanje.hr/salon/
Telefon: 099 295 0565
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonMEDISTIL j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 959kn 3 tretmana mikrodermoabrazije uz mezoterapiju lica  darujte kozi zdrav i njegovan izgled te potpuno bezbolno ublazite bore i hiperpigmentacije za 959 kn
3 tretmana mikrodermoabrazije uz mezoterapiju lica - darujte koži zdrav i njegovan izgled te potpuno bezbolno ublažite bore i hiperpigmentacije za 959 kn!

+ dubinsko čišćenje lica, vrata i dekoltea, prirodni piling, ultrazvučno nanošenje hijalurona i maska za lice


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x