svejetu.hr

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

MED KONTURA j d o o

MED.KONTURA j.d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:5
Adresa:Zagreb Petrova 15b Hrvatska
Web stranica: http://estetskakirurgija.com/
Telefon: 01 4662 639, 091 5776 595
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonMED.KONTURA j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 399kn  MED2CONTOUR Najbolji u mrsavljenju i oblikovanju tijela Odmah vidljivi i TRAJNI rezultati  1 tretman dijela tijela po izboru od 399 kn
Detalji ponude...
[MED2CONTOUR] Najbolji u mršavljenju i oblikovanju tijela! Odmah vidljivi i TRAJNI rezultati - 1 tretman dijela tijela po izboru od 399 kn!

4 u 1 učinak za brže i najbolje djelovanje - odmah izgubite do 3 cm u obujmu uz medicinski tim Med. Kontura Estetika


Ocjena:
Sada samo 750kn  MESOESTETIC MEZOTERAPIJA Vodeci svjetski estetski tretman koktelima ljepote za pomladjeni izgled lica vrata i dekoltea  1 tretman od 750 kn
Detalji ponude...


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x