SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

MARUNUSA j d o o

MARUNUŠA j.d.o.o

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Knin Ulica dr. Franje Tuđmana 31 Hrvatska
Web stranica: https://marunusa.hr/hr/
Telefon: 022 206 476, 099 5910 777
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonMARUNUŠA j.d.o.o pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 527.00kn ADRENALINSKA AVANTURA  voznja gumenim camcima Krkom i ili off road Jeep voznja uz prirodne ljepote Knina i okolice za 3 ili 6 osoba od 527 kn
ADRENALINSKA AVANTURA - vožnja gumenim čamcima Krkom i/ili off-road Jeep vožnja uz prirodne ljepote Knina i okolice za 3 ili 6 osoba od 527 kn!

+ osiguran parking, uključen prijevoz od cilja do starta, mogućnost nadoplate za vodiča i GoPro kameru, korištenje do 1.10.

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x