SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Marko Petranovic

Marko Petranović

Ocjena korisnika:4.95 od 5
Ukupno glasova:6
Adresa:Delnice Japlenški vrh 5 Hrvatska
Web stranica: https://www.facebook.com/app.GALE
Telefon: 098 9911 018
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonMarko Petranović pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 399kn  DELNICE 2 nocenja za dvoje u apartmanima Gale 3 uz pice dobrodoslice i suvenir za uspomenu  ljetni odmor u idilicnoj prirodi Gorskog kotara za 399 kn
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x