SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

MARINERO OBRT ZA UGOSTITELJSTVO VL HRVOJE DUJMOVIC

MARINERO, OBRT ZA UGOSTITELJSTVO, VL. HRVOJE DUJMOVIĆ

Ocjena korisnika:4.27 od 5
Ukupno glasova:14
Adresa:Zagreb Bedricha Smetene 2 Hrvatska
Web stranica: http://www.marinero-precko.com/
Telefon: 01 3890 723
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonMARINERO, OBRT ZA UGOSTITELJSTVO, VL. HRVOJE DUJMOVIĆ pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 69kn  MARINERO GRILL Cevapi kotleti svinjski raznjici mesni ustipci pileca prsa za zara punjena vratinom i sirom uz lepinju pomfrit i luk za 69 kn
Detalji ponude...
[MARINERO GRILL] Ćevapi, kotleti, svinjski ražnjići, mesni uštipci, pileća prsa za žara punjena vratinom i sirom uz lepinju, pomfrit i luk za 69 kn!

Bogata i slasna roštilj plata za 2 osobe u kultnom restoranu u Prečkom, uvjerite se u izvrsne komentare brojnih korisnika
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x