SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

MARIJANKA FILJAK

MARIJANKA FILJAK

Ocjena korisnika:2.67 od 5
Ukupno glasova:24
Adresa:Crikvenica Ante Starčevića 24 Hrvatska
Web stranica: http://apartmanicrikvenica.net/
Telefon: 098 229 299
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonMARIJANKA FILJAK pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 720.00kn CRIKVENICA SPICA SEZONE  2 3 ili 7 nocenja za 2 ili 4 osobe u apartmanima 3 blizu centra grada Povedite dragu osobu i odmorite dusu i tijelo vec od 720 kn
CRIKVENICA ŠPICA SEZONE - 2, 3 ili 7 noćenja za 2 ili 4 osobe u apartmanima 3* blizu centra grada! Povedite dragu osobu i odmorite dušu i tijelo već od 720 kn!

Prošećite najljepšim pješčanim i šljunčanim plažama, dijete do 4 godine gratis smještaj, korištenje do 31.8.

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x