SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Maida Filipovic

Maida Filipović

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Lokva Rogoznica Put lokve 3 Hrvatska
Web stranica: http://apartmani-majda.eu
Telefon: 021 871 399, 098 9111 989
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonMaida Filipović pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 749kn OMIS Ruskamen  3 dana za 2 do 4 osobe u apartmanu 4 uz neograniceno koristenje vanjskog bazena s pogledom na more za 749 kn
OMIŠ Ruskamen - 3 dana za 2 do 4 osobe u apartmanu 4* uz neograničeno korištenje vanjskog bazena s pogledom na more za 749 kn!

Opustite se u slikovitom mjestu i uputite se na izlete do Omiša ili Makarske, iskoristivo do 30.6.

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x