SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

M K EKONOMIK d o o

M.K. EKONOMIK d.o.o.

Ocjena korisnika:4.48 od 5
Ukupno glasova:29
Adresa:Zagreb Dore Pfanove 1 Hrvatska
Web stranica: http://www.bellusfemina.hr/
Telefon: 01 3644 276
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonM.K. EKONOMIK d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 599.00kn 5 maderoterapija 3 limfne drenaze i 2 termodeke nogu i straznjice  dvostruko brze sagorijevanje masti uz smanjenje obujma i detoksikaciju za 599 kn
Ocjena:
Sada samo 299.00kn PRESTANAK PUSENJA  tretman Bio Laserom protiv nikotinske ovisnosti Ukoliko nakon prvog tretmana ne bude rezultata drugi dobivate GRATIS
PRESTANAK PUŠENJA - tretman Bio Laserom protiv nikotinske ovisnosti! Ukoliko nakon prvog tretmana ne bude rezultata, drugi dobivate GRATIS!

Donesite novogodišnju odluku i zauvijek se riješite štetne navike uz najnapredniju metodu za odvikavanje za 299 kn!

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x