SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

LUXE BOUTIQUE HOTEL

LUXE BOUTIQUE HOTEL

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Split Split, Hrvatska Hrvatska
Web stranica: http://www.hotelluxesplit.com
Telefon: +385 (0)21 314 444
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonLUXE BOUTIQUE HOTEL pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1181.00kn Luxe Boutique Hotel  wellness paket Split Dalmacija Hrvatska  1181 kn
Luxe Boutique Hotel - wellness paket, Split, Dalmacija, Hrvatska - 1181 kn

2x noćenje s doručkom u sobi s pogledom na more za 2 osobe (djeca do 16 godina borave besplatno), 2x doručak za 2 osobe (poslužen do 11 sati), Neograničeno korištenje Luxe wellnessa, 1x 30-minutna masaža za 2 osobe

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x