SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Ljeciliste Veli Losinj

Lječilište Veli Lošinj

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Veli Lošinj Podjavori 27 Hrvatska
Web stranica: http://www.ljeciliste-veli-losinj.hr
Telefon: 051 236 111
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonLječilište Veli Lošinj pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 990kn Villa Elisabeth  Jesenski odmor Veli Losinj Veli Losinj Hrvatska  990 kn
Villa Elisabeth - Jesenski odmor Veli Lošinj, Veli Lošinj, Hrvatska - 990 kn

2x noćenje u dvokrevetnoj Standard sobi za 2 osobe (1 dijete do 12 godina besplatno), 2x polupansion za 2 osobe, Korištenje grijanog unutarnjeg bazena v Centru zdravlja Magnolija, 1x 30-minutna masaža po osobi (Tagovi: Veli lošinj, Hrvatska, Wifi, Bazen, Kasna odjava, Priroda, Parking, Masaža, Putovanja, Polupansion, Sea, More, školski praznici (30. 10. do 3. 11.), Obitelj)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x