SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

LIVE ACADEMY EDUCATION LIMITED

LIVE ACADEMY EDUCATION LIMITED

Ocjena korisnika:4.05 od 5
Ukupno glasova:48
Adresa:Irska
Web stranica: http://liveonlineacademy.com/en_GB
Telefon: 0035 31 5360 892
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonLIVE ACADEMY EDUCATION LIMITED pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 29kn Online tecaj po izboru  steknite nova znanja uz najvecu edukacijsku platformu na svijetu koju pohadja vise polaznika od bilo koje druge institucije
Online tečaj po izboru - steknite nova znanja uz najveću edukacijsku platformu na svijetu koju pohađa više polaznika od bilo koje druge institucije!

Osigurajte certifikat iz content marketinga, blogginga, Photoshopa, društvenih mreža, fitnessa ili fotografije za 29 kn!


Ocjena:
Sada samo 38kn Online tecaj web dizajna  naucite osnove najpozeljnijeg zanimanja danasnjice i steknite korisna znanja za privatne ili poslovne svrhe za samo 38 knOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x