SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

LIQUIDUS PROJEKTI d o o

LIQUIDUS PROJEKTI d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Vodice Ulica Lasan Ante Kabalera 22 Hrvatska
Web stranica: http://www.scala-vodice.com/
Telefon: 022 442 202, 099 4947 121
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonLIQUIDUS PROJEKTI d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1184kn  VODICE 2 nocenja s doruckom za 2 osobe u Boutique Hotelu Scala d Oro 4 uz koristenje bazena i jacuzzija na krovnoj terasi od 1 184 kn
[VODICE] 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u Boutique Hotelu Scala d'Oro 4* uz korištenje bazena i jacuzzija na krovnoj terasi od 1.184 kn!

Posjetite grad zabave i guštajte u luksuznom odmoru! Dijete do 4 godine gratis paket, korištenje do 31.10. (Tagovi: Top 10)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x