SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

LIPA  INVEST d o o

LIPA - INVEST d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Dolenci Dolenci, Prekmurje, Slovenija Prekmurje
Web stranica: http://www.kmetija-mali-raj.si/si/index.html
Telefon: +386 51 202 851
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonLIPA - INVEST d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 914kn Farma Mali raj Dolenci Prekmurje Slovenija  914 kn
Farma Mali raj, Dolenci, Prekmurje, Slovenija - 914 kn

2x noćenje u studio apartmanu Jutranja Zarja za 2 osobe, 1x večera u restoranu Rudi u Šalovcima za 2 osobe, Obilazak alpaka i ostalih životinja, 3-satna ulaznica za Terme 3000 za 2 osobe (Tagovi: Dolenci, prekmurje, Slovenija, Apartmani, Bazen, Pets friendly, Priroda, Putovanja, Kopalne karte, Karte za kupanje)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x