SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Lanita obrt za poduke usluge i proizvodnju

Lanita, obrt za poduke, usluge i proizvodnju

Ocjena korisnika:4.57 od 5
Ukupno glasova:30
Adresa:Zagreb Maretićeva 3 Hrvatska
Web stranica: http://lanita-jezici.hr/
Telefon: 091 9199 621 (zvati između 12h i 14h)
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonLanita, obrt za poduke, usluge i proizvodnju pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 279kn Konverzacijski engleski  tecaj B1  B2 razine u trajanju 15 skolskih sati  1h gratis
Konverzacijski engleski - tečaj B1 + B2 razine u trajanju 15 školskih sati + 1h gratis!

Svladajte komunikacijske vještine i obogatite rječnik, potrebna nadoplata materijala, početak 23.1. za 279 kn!


Ocjena:
Sada samo 889kn NJEMACKI JEZIK  tecaj A1 i A2 razine u trajanju 60 skolskih sati  GRATIS 2 dodatna sata u Centru za poduke i prevodjenje Lanita za 889 kn
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x