SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

KOZMETICKI SALON DONNA OBRT

KOZMETIČKI SALON DONNA OBRT

Ocjena korisnika:3.62 od 5
Ukupno glasova:56
Adresa:Zagreb Gornjostupnička 18c Hrvatska
Web stranica: http://www.donna.com.hr/
Telefon: 098 600 434
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonKOZMETIČKI SALON DONNA OBRT pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 449kn 36 tretmana za kompletno oblikovanje tijela  uklonite dosadan celulit i masne naslage te zapocnite s pripremama za ljeto za 449 kn
Ocjena:
Sada samo 249kn  18 TRETMANA 6 anticelulitnih masaza 6 body wrappinga s coffeinom i L carnitinom i 6 ultrazvuka  ucinkovita kombinacija tretmana za savrsenu linijuOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x

Besplatno!

Svakodnevno imamo preko 500 ponuda sa popustom i do 90%

Prijavite sa na besplatni newsletter

I ne propustite super popust