SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Katarina Milec

Katarina Milec

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Veliki Lovrečan Varaždinska ulica 1/10 Hrvatska
Web stranica: https://www.ruralna-kuca-za-odmor-rim.com/
Telefon: 099 259 6255
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonKatarina Milec pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 499kn Odmor u autohtonoj ruralnoj kuci s pricom  mlin etnografska zbirka vinograd i ogromni vrt na 4 000 metara kvadratnih 2 nocenja za 2 osobe vec od 499 kn
Odmor u autohtonoj, ruralnoj kući s pričom - mlin, etnografska zbirka, vinograd i ogromni vrt na 4.000 metara kvadratnih! 2 noćenja za 2 osobe već od 499 kn!

Posjetite Špancirfest, Trakošćan i obližnje Ormoško jezero, dijete do 7 godina gratis smještaj, korištenje do 30.9.


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x