SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

KARAN d o o

KARAN d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Bol V. Nazora 28 Hrvatska
Web stranica: http://www.more-bol.com/cro/index.html
Telefon: 021 642 050
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonKARAN d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 794kn  BOL NA BRACU Organizirajte godisnji odmor u najboljim rujanskim terminima  3 nocenja za 2 do 5 osoba u apartmanima 3 vec od 794 kn
[BOL NA BRAČU] Organizirajte godišnji odmor u najboljim rujanskim terminima! 3 noćenja za 2 do 5 osoba u apartmanima 3* već od 794 kn!

Posjetite ovaj jadranski biser i uvjerite se zašto ga turisti obožavaju, iskoristivo 1.9. - 30.9.


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x