SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

KAINA d o o

KAINA d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Tisno Put Brošćice 82a Hrvatska
Web stranica: http://apartmani-kaina.com/
Telefon: 022 438 444, 091 5630 113
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonKAINA d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 375kn  TISNO OTOK MURTER Simpaticno ribarsko mjesto osvojit ce vam srce vec pri prvom posjetu  2 nocenja za 2 osobe u Apartmanima Kaina 3 od 375 kn
[TISNO, OTOK MURTER] Simpatično ribarsko mjesto osvojit će vam srce već pri prvom posjetu - 2 noćenja za 2 osobe u Apartmanima Kaina 3* od 375 kn!

Odaberite termin po želji u 9. ili 10. mjesecu i priuštite si odmor bez gužvi, dijete do 6 godina gratis smještaj


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x