SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

K  M BIO CLEAN j d o o

K & M BIO CLEAN j.d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Sisak Ulica Josipa Pupačića 4 Hrvatska
Web stranica: https://www.facebook.com/pg/KM-BIO-CLEAN-Jdoo-108766634328006/about/?ref=page_internal
Telefon: 091 611 7692
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonK & M BIO CLEAN j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 168.00kn Blistav namjestaj uz ciscenje L garniture ili trosjeda dvosjeda i fotelje uz gratis ciscenje tepiha velicine do 2 m2 od 168 kn
Blistav namještaj uz čišćenje L garniture ili trosjeda, dvosjeda i fotelje uz gratis čišćenje tepiha veličine do 2 m2 od 168 kn!

U organizaciji K&M BIO CLEAN, dolazak na vašu kućnu adresu u Zagrebu, Velikoj Gorici, Sisku ili Petrinji


Sada samo 349.00kn Ozoniranje prostora do 50 m2  unistava stetne mikroorganizme poput bakterija virusa i plijesni te COVID 19 virusa za 349 knOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x