SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

JUK OIL d o o

JUK-OIL d.o.o.

Ocjena korisnika:4.49 od 5
Ukupno glasova:2
Adresa:Generalski Stol Skukani 1 B Hrvatska
Web stranica: https://www.facebook.com/toplicelesce/
Telefon: 047 801 409, 099 801 0802
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonJUK-OIL d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 830.00kn TOPLICE LESCE  ugodno se odmorite uz 2 nocenja s polupansionom za 2 osobe  gratis paket za 2 djece do 2 godine u sobi s termalnom vodom od 830 kn
TOPLICE LEŠĆE - ugodno se odmorite uz 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe + gratis paket za 2 djece do 2 godine u sobi s termalnom vodom od 830 kn!

+ cjelodnevno uživanje u Rimskoj kupelji s izvornom termalnom vodom, korištenje bicikla, popust na wellness, do 11.12.

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x