SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

JADRESKO NEKRETNINE d o o

JADRESKO NEKRETNINE d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Split Narodni Trg 13 Hrvatska
Web stranica: http://palacesuites-split.com/
Telefon: 021 339 040, 091 4443 065
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonJADRESKO NEKRETNINE d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 174kn  SPLIT Posjetite gastro oazu u srcu grada unutar zidina povijesne Dioklecijanove palace  rucak ili vecera za 1 osobu u restoranu La Grotta vec od 174 kn
Sada samo 1192kn  SPLIT Uzivanje uz more najbolji je nacin za pozdraviti proljece 2 ili 3 nocenja s doruckom za 2 osobe u hotelu u centru grada od 1 192 kn
[SPLIT] Uživanje uz more najbolji je način za pozdraviti proljeće! 2 ili 3 noćenja s doručkom za 2 osobe u hotelu u centru grada od 1.192 kn!

Hotel raspolaže s 14 luksuznih soba i apartmana dizajniranih da zadovolje i najveće hedoniste, korištenje 1. - 30.4.


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x

Besplatno!

Svakodnevno imamo preko 500 ponuda sa popustom i do 90%

Prijavite sa na besplatni newsletter

I ne propustite super popust