SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

INTEGRAL ZAGREB d o o

INTEGRAL ZAGREB d.o.o.

Ocjena korisnika:4.23 od 5
Ukupno glasova:111
Adresa:Zagreb Paromlinska cesta 2A (Pothodnik Glavnog kolodvora) Hrvatska
Web stranica: https://www.integral-zagreb.hr/
Telefon: 01 4577 233, 01 4577 210
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonINTEGRAL ZAGREB d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 540.00kn BUDIMPESTA  uzivajte u pogledu na najljepse mostove uz 1 nocenja u Hotelu 4 s doruckom za 1 osobu i prosetajte obalom Dunava za samo 540 kn
Sada samo 1080.00kn Prag  posjetite Bec i Ceski Krumlov uz 3 nocenja s doruckom u hotelu 3 i prosecite praskim ulicama te uzivajte u brojnim znamenitostima za 1 080 knOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x