SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

INFINITUS MEDIA d o o

INFINITUS MEDIA d.o.o.

Ocjena korisnika:3.3 od 5
Ukupno glasova:4
Adresa:Zagreb Trg Eugena Kvaternika 2, 1. kat (iznad ERSTE banke) Hrvatska
Web stranica: http://novaforma.info/
Telefon: 01 2910 976
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonINFINITUS MEDIA d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 1310kn  35 TRETMANA MRSAVLJENJA Preoblikujte svoje tijelo Otopite masne naslage reducirajte celulit izbacite toksine i napokon obucite svoje najdraze hlace
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x