SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

IGO FRIGO SERVIS d o o

IGO FRIGO SERVIS d.o.o.

Ocjena korisnika:4.41 od 5
Ukupno glasova:4
Adresa:Zagreb Ilica 298 Hrvatska
Web stranica: http://bit.ly/MakedonskiMerak
Telefon: 01 4840 954
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonIGO FRIGO SERVIS d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 179kn  MAKEDONSKI RESTORAN Savrsena kombinacija tradicionalnih makedonskih jela za 4 osobe uz zivu glazbu  garantirano dobar provod za 179 kn
[MAKEDONSKI RESTORAN] Savršena kombinacija tradicionalnih makedonskih jela za 4 osobe uz živu glazbu - garantirano dobar provod za 179 kn!

Selsko meso sa šampinjonima, pljeskavica sa sirom, pohani pileći medaljoni, ćevapi, pečeni krumpir, gravče na tavče (Tagovi: Top 10)

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x

Besplatno!

Svakodnevno imamo preko 500 ponuda sa popustom i do 90%

Prijavite sa na besplatni newsletter

I ne propustite super popust