SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HTP KORCULA d d

HTP KORČULA d.d.

Ocjena korisnika:4 od 5
Ukupno glasova:81
Adresa:Korčula Obala dr. Franje Tuđmana 5 Hrvatska
Web stranica: http://www.korcula-hotels.com/hr/hoteli/hotel-korcula-de-la-ville/pregled
Telefon: 020 726 480
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHTP KORČULA d.d. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 1900kn  KORCULA 3 nocenja s polupansionom za dvoje uz koristenje bazena i wellnessa u Hotelu Marko Polo 4 vec od 1 900 kn
Ocjena:
Sada samo 1890kn  KORCULA Iskoristite zadnju priliku za napuniti baterije u postsezoni 3 ili 7 nocenja s polupansionom za dvoje u Hotelu Marko Polo 4 vec od 1 890 kn
[KORČULA] Iskoristite zadnju priliku za napuniti baterije u postsezoni! 3 ili 7 noćenja s polupansionom za dvoje u Hotelu Marko Polo 4* već od 1.890 kn!

Još nije kasno za odabir termina i uživanciju na rajskom otoku, dijete do 6 godina gratis, termini do 31.10.


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x