SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTELI BASKA VODA d d

HOTELI BAŠKA VODA d.d.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Baška Voda Obala Sv. Nikole 71 Hrvatska
Web stranica: http://www.hoteli-baskavoda.hr
Telefon: 021 604 999, 021 604 890
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTELI BAŠKA VODA d.d. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 519kn Baska voda  Uskrs u Hotelu Horizont 4 uz 1 ili 2 nocenja s polupansionom za dvije osobe i koristenje bazena fitnessa i sauna vec od 519 kn
Baška voda - Uskrs u Hotelu Horizont 4* uz 1 ili 2 noćenja s polupansionom za dvije osobe i korištenje bazena, fitnessa i sauna već od 519 kn!

Odmor na mediteranski način tik do mora i u blizini centra grada, 1 dijete do 8 g. gratis smještaj, korištenje od 12.4. - 29.4.

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x