SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL VILA LILI obrt za ugostiteljstvo

HOTEL VILA LILI, obrt za ugostiteljstvo

Ocjena korisnika:4.72 od 5
Ukupno glasova:8
Adresa:Rovinj Andrije Mohorovičića 16 Hrvatska
Web stranica: http://www.hotel-vilalili.hr
Telefon: 052 840 940
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL VILA LILI, obrt za ugostiteljstvo pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 659kn  JESEN U ROVINJU 2 nocenja s doruckom za dvoje u sarmantnom hotelu Vila Lili 3 nedaleko od centra grada  istrazite najljepsi biser Istre od 659 kn
[JESEN U ROVINJU] 2 noćenja s doručkom za dvoje u šarmantnom hotelu Vila Lili 3* nedaleko od centra grada - istražite najljepši biser Istre od 659 kn!

Popnite se na toranj sv. Eufemije, prošetajte starim gradom i uživajte u park šumi Zlatni rat, 22.9. - 3.11. (Tagovi: Top 10)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x