SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL TRIGLAV D O O BLED

HOTEL TRIGLAV D.O.O. BLED

Ocjena korisnika:4.58 od 5
Ukupno glasova:6
Adresa:Bled Kolodvorska 33 Slovenia
Web stranica: http://www.hoteltriglavbled.si/
Telefon: 00386 (0) 4575 26 10
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL TRIGLAV D.O.O. BLED pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 1473kn BLED  2 nocenja s polupansionom za dvoje u Hotelu Triglav 4 u cijoj je raskosi prije 100 godina uzivalo i staro habsbursko plemstvo
BLED - 2 noćenja s polupansionom za dvoje u Hotelu Triglav 4* u čijoj je raskoši prije 100 godina uživalo i staro habsburško plemstvo!

+ neograničeno korištenje unutarnjeg bazena i finske saune, bogata večera uz 3 slijeda, do 1.3.2020. za 1.473 kn!


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x