SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL PHOENIX d o o

HOTEL PHOENIX d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Zagreb Sesvetska cesta 29, Sesvete Hrvatska
Web stranica: http://www.hotelphoenix.hr/
Telefon: 01 2006 333
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL PHOENIX d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 99kn  WELLNESS DOZIVLJAJ 2h koristenja bazena jacuzzija i relax zone uz koktel po izboru vocnu platu ili platu s 3 vrste sire vec od 99 kn
Sada samo 624kn  WELLNESS U HOTELU PHOENIX 4  1 ili 2 nocenja s polupansionom uz koristenje spa oaze u najromanticnijem hotelu u Hrvatskoj za jednu osobu vec od 624 kn
[WELLNESS U HOTELU PHOENIX 4*] 1 ili 2 noćenja s polupansionom uz korištenje spa oaze u najromantičnijem hotelu u Hrvatskoj za jednu osobu već od 624 kn!

+ paket dobrodošlice, romantični zalogajčići i koktel, romantična i mediteranska večera, korištenje do 15.9.


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x