SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL BILOGORA d o o

HOTEL BILOGORA d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Grubišno Polje N. Šubića Zrinskog 4 Hrvatska
Web stranica: http://www.hotelbilogora.eu/
Telefon: 043 448 077
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL BILOGORA d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 499kn  HOTEL BILOGORA   2 nocenja s polupansionom za dvoje i GRATIS 4 cjelodnevne ulaznice za bazene  opustajuci proljetni odmor za 499 kn
[HOTEL BILOGORA***] 2 noćenja s polupansionom za dvoje i GRATIS 4 cjelodnevne ulaznice za bazene - opuštajući proljetni odmor za 499 kn!

Posjetite Grubišno Polje i slavni mlin iz Družbe Pere Kvržice, 2 djece do 7god gratis boravak, iskoristivo do 31.8.


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x