SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HORECA CONSULTING d o o

HORECA CONSULTING d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Pag, Novalja Jakišnica 289A Hrvatska
Web stranica: https://laluna.hr/
Telefon:
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHORECA CONSULTING d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1607kn  PAG LA LUNA ISLAND HOTEL 4  Uhvati najbolje termine za ljetovanje u spici sezone 2 ili 3 nocenja s polupansionom za dvoje  EKSKLUZIVNO vec od 1 607 kn
[PAG, LA LUNA ISLAND HOTEL 4*] Uhvati najbolje termine za ljetovanje u špici sezone! 2 ili 3 noćenja s polupansionom za dvoje - EKSKLUZIVNO već od 1.607 kn!

+ neograničeno korištenje bazena, sauna, fitnessa i ležaljki uz bazen i na plaži, dijete do 7 godina gratis paket, 18.8. - 8.9.


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x