SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOHNJEC SPORT d o o

HOHNJEC SPORT d.o.o.

Ocjena korisnika:4.53 od 5
Ukupno glasova:13
Adresa:Zagreb Ogulinska 66 Hrvatska
Web stranica: http://www.hohnjecsport.hr/
Telefon: 01 8896 200
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOHNJEC SPORT d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 125kn  SERVIS BICIKLA Pregled pumpanje guma podesavanje kocnica i mjenjaca podmazivanje lanca dotezanje vijaka i centriranje kotaca za 125 kn
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x

Besplatno!

Svakodnevno imamo preko 500 ponuda sa popustom i do 90%

Prijavite sa na besplatni newsletter

I ne propustite super popust