SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HERCEG ETNO SELO MEDjUGORJE

HERCEG ETNO SELO MEĐUGORJE

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Međugorje Međugorje, Bosna i Hercegovina Bosna i Hercegovina
Web stranica: http://www.etno-herceg.com
Telefon: +387 36 653 400
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHERCEG ETNO SELO MEĐUGORJE pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 702kn Herceg Etno selo Medjugorje  Last minute Medjugorje Bosna i Hercegovina  702 kn
Herceg Etno selo Međugorje - Last minute, Međugorje, Bosna i Hercegovina - 702 kn

1x noćenje u dvokrevetnoj Standard sobi za 2 osobe, 1x polupansion (doručak i večera u 3 slijeda s pićem) za 2 osobe, Ulaz na Etno plažu, Besplatan parking (Tagovi: Međugorje, Bosna i hercegovina, Wifi, Parking, Putovanja, Polupansion, Pets friendly)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x