SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HEALTHY LINES j d o o

HEALTHY LINES j.d.o.o.

Ocjena korisnika:4.91 od 5
Ukupno glasova:17
Adresa:Zagreb Kranjčevićeva 3a Hrvatska
Web stranica: http://on.fb.me/1Jqw0m0
Telefon: 01 7980 950, 092 3350 193
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHEALTHY LINES j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 799kn Garantirani gubitak cak 40 cm uz paket od 23 tretmana mrsavljenja Postigni zeljenu figuru uz program koji je odusevio nase korisnice za 799 kn
Garantirani gubitak čak 40 cm uz paket od 23 tretmana mršavljenja!Postigni željenu figuru uz program koji je oduševio naše korisnice za 799 kn!

Prilagođeno tvojoj dobi i kondiciji uz savjetovanje s nutricionistom i vježbe s osobnim trenerom u fit box-u


Ocjena:
Sada samo 199kn Vrhunski 5u1 tretman pomladjivanja lica  mikrodermoabrazija radiofrekvencija ultrazvuk lica i vakuum masaza s radiofrekvencijom za 199 kn
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x