SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HARATOM d o o

HARATOM d.o.o.

Ocjena korisnika:4.25 od 5
Ukupno glasova:8
Adresa:Gornja Stubica Trg Svetog Jurja 12 Hrvatska
Web stranica: http://puntar.info/
Telefon: 049 289 286, 098 584 094
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHARATOM d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 79kn Rostiljska gozba za 2 osobe u Restoranu Puntar  kotleti pileci filei raznjici kobasice i cevapi uz palacinke za samo 79 kn
Roštiljska gozba za 2 osobe u Restoranu Puntar - kotleti, pileći filei, ražnjići, kobasice i ćevapi uz palačinke za samo 79 kn!

Počastite se bogatom mesnom platom, specijalitetom kuće u prekrasnoj prirodi Gornje Stubice (Tagovi: Top 10)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x

Besplatno!

Svakodnevno imamo preko 500 ponuda sa popustom i do 90%

Prijavite sa na besplatni newsletter

I ne propustite super popust