SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

GOTAL DIZAJN j d o o

GOTAL DIZAJN j.d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Zagreb Fanceljev prilaz 7 Hrvatska
Web stranica: https://www.facebook.com/Lady-Gogasalon-za-njegu-i-ljepotu-tijela-337531246417467/?fref=ts
Telefon: 095 3919 598
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonGOTAL DIZAJN j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 350kn 2 maderoterapije i 2 Vacuslim tretmana Tretirajte SVE kriticne zone No 1 tretmanima za uklanjanje narancine kore i smanjenje obujma za 350 kn
2 maderoterapije i 2 Vacuslim tretmana! Tretirajte SVE kritične zone No. 1 tretmanima za uklanjanje narančine kore i smanjenje obujma za 350 kn!

+ GRATIS 2 anticelulitne masaže! Maderoterapijom se tretiraju trbuh, noge i stražnjica, a Vacuslimom donji dio tijela


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x