SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Glitter and Glam j d o o

Glitter and Glam j.d.o.o.

Ocjena korisnika:4.8 od 5
Ukupno glasova:14
Adresa:Zagreb Heinzelova 3 Hrvatska
Web stranica: http://www.glitter-glam.com.hr/
Telefon: 097 7848 411
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonGlitter and Glam j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 379kn Probudite svoju kozu uz najnapredniji oblik mezoterapije  MICRONEEDLING Bezbolan tretman lica koji potice kozu na samoobnovu i stvaranje kolagena
Detalji ponude...
Probudite svoju kožu uz najnapredniji oblik mezoterapije - MICRONEEDLING! Bezbolan tretman lica koji potiče kožu na samoobnovu i stvaranje kolagena!

Vrlo efikasna nekirurška metoda za uklanjanje bora i ožiljaka + čišćenje lica ultrazvučnom špatulom za 379 kn!


Ocjena:
Sada samo 179kn  DERMAPLANING Besprijekorno glatka sjajna i revitalizirana koza uz novi tretman lica u Hrvatskoj  njega lica Dermalogica kozmetikom za 179 kn
Detalji ponude...Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x

Besplatno!

Svakodnevno imamo preko 500 ponuda sa popustom i do 90%

Prijavite sa na besplatni newsletter

I ne propustite super popust