SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Garni hotel Zvon d o o

Garni hotel Zvon d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Zreče Slomiškova ulica 2 Slovenija
Web stranica: http://www.garnihotelzvon.si/index.html
Telefon: 00386 3 757 3600
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonGarni hotel Zvon d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 814kn  SLOVENIJA 2 nocenja s doruckom za dvoje u Hotelu Garni Zvon 3 uz ukljucene 2 ulaznice za kupanje u ljekovitim vodama Terma Zrece za 814 kn
[SLOVENIJA] 2 noćenja s doručkom za dvoje u Hotelu Garni Zvon 3* uz uključene 2 ulaznice za kupanje u ljekovitim vodama Terma Zreče za 814 kn!

Iskoristite priliku i priuštite si bijeg u okrilje termalne vode! Djeca do 3 godine gratis paket, korištenje do 15.11.


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x