SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

GALIC d o o

GALIĆ d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Brodski Stupnik Vinogradska 65 Hrvatska
Web stranica: https://www.facebook.com/stupnickidvori/
Telefon: +385 (0)35 427 775
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonGALIĆ d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1399.00kn STUPNICKI DVORI 3  Slavonska idila u zagrljaju vinograda 2 nocenja s polupansionom za dvoje uz obilazak vinarije Galic i degustaciju
STUPNIČKI DVORI 3* - Slavonska idila u zagrljaju vinograda! 2 noćenja s polupansionom za dvoje uz obilazak vinarije Galić i degustaciju!

+ korištenje jacuzzija i sauna, moguć rani check in i kasni check out, korištenje 1.1. - 31.7. za 1.399 kn!

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x