SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

G O H HOTELI ISTRIA d o o

G.O.H. HOTELI ISTRIA d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Sveti Lovreč Heraki 31 Hrvatska
Web stranica: https://www.the-blueview.eu/
Telefon: 091 514 8083
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonG.O.H. HOTELI ISTRIA d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 2629.00kn POREC ISTRA  iznajmite privatnu The Blue View Vilu 4 za do8 osoba i provedite 2 nocenja u mirnom resortu od 2 629 kn
POREČ, ISTRA - iznajmite privatnu The Blue View Vilu 4* za do8 osoba i provedite 2 noćenja u mirnom resortu od 2.629 kn!

Vile rustikalnog stila idealne za obiteljski ili odmor s prijateljima + vanjski grijani bazen, korištenje do 5.7.

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x