SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

G I P d o o

G I P d. o. o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Motovun Trg Andrea Antico 7 Hrvatska
Web stranica: https://hotel-kastel-motovun.hr/
Telefon: 052 681 607, 052 681 735
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonG I P d. o. o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1650.00kn Romanticno opustanje u Motovunu  2 nocenja s polupansionom za dvoje u Hotelu Kastel 3 uz koristenje wellnessa saune i bazena za 1 650 kn
Romantično opuštanje u Motovunu - 2 noćenja s polupansionom za dvoje u Hotelu Kaštel 3* uz korištenje wellnessa, saune i bazena za 1.650 kn!

Večera u 3 slijeda, degustacija lokalnih proizvoda, obilazak Kulturno edukativnog centra, korištenje 2.4. - 16.5.

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x