SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

FITNESS STUDIO ZA ZENE  PRECKO

FITNESS STUDIO ZA ŽENE - PREČKO

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Zagreb Paljetkova 16 Hrvatska
Web stranica: http://www.magicwell.info/
Telefon: 091 4885 288
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonFITNESS STUDIO ZA ŽENE - PREČKO pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 340kn  MAGIC WELL PRECKO 2 ili 3 mjeseca neogranicenog vjezbanja uz gratis upisninu  u jednom kruznom treningu potrosite cak i do 500 kalorija
[MAGIC WELL PREČKO] 2 ili 3 mjeseca neograničenog vježbanja uz gratis upisninu - u jednom kružnom treningu potrošite čak i do 500 kalorija!

+ neograničeno korištenje ostalih grupnih treninga: korektivne gimnastike, zumbe i yoge od 340 kn! (Tagovi: Top 10)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x

Besplatno!

Svakodnevno imamo preko 500 ponuda sa popustom i do 90%

Prijavite sa na besplatni newsletter

I ne propustite super popust