SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

FENOMEN PLITVICE d o o

FENOMEN PLITVICE d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Plitvička jezera Plitvica selo 81 Hrvatska
Web stranica: https://fenomen-plitvice.com/
Telefon: 053 8911 168
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonFENOMEN PLITVICE d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1390.00kn Resort Fenomen Plitvice 4  Odmor u okruzenju prirode uz 1 nocenje s polupansionom za dvoje u idilicnoj drvenoj kuci za 1 390 kn
Resort Fenomen Plitvice 4* - Odmor u okruženju prirode uz 1 noćenje s polupansionom za dvoje u idiličnoj drvenoj kući za 1.390 kn!

Uživajte u pogledu na prekrasnu prirodu nacionalnog parka, 2 djece do 6 god gratis paket, od 1.6. do 31.8.

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x