SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

FARAH CATERING j d o o

FARAH CATERING j.d.o.o.

Ocjena korisnika:4.49 od 5
Ukupno glasova:7
Adresa:Zagreb Orešje ulica 13 Hrvatska
Web stranica: https://www.facebook.com/habibizagreb/
Telefon: 091 1102 089
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonFARAH CATERING j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 125kn Libanonske delicije u 3 slijeda za jednu osobu  mijesano meso s rostilja uz slasne autohtone namaze i gratis desert za 125 kn
Libanonske delicije u 3 slijeda za jednu osobu - miješano meso s roštilja uz slasne autohtone namaze i gratis desert za 125 kn!

Uživajte u finoj gozbi i zabavite se uz nastup trbušnih plesačica i živu glazbu subotom u restoranu Biblos Habibi


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x