SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

ELES TURIZAM j d o o

ELES TURIZAM j. d. o. o.

Ocjena korisnika:4.61 od 5
Ukupno glasova:7
Adresa:Opatija Maršala Tita 138 Hrvatska
Web stranica: http://www.hotel-mozart.hr/
Telefon: 051 718 260
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonELES TURIZAM j. d. o. o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 1458kn  OPATIJA HOTEL MOZART 5  Luksuzan odmor u srcu Kvarnera  2 nocenja s doruckom za dvije osobe uz koristenje sauna za 1 458 kn
[OPATIJA, HOTEL MOZART 5*] Luksuzan odmor u srcu Kvarnera - 2 noćenja s doručkom za dvije osobe uz korištenje sauna za 1.458 kn!

+ korištenje japanske kupelji, fitness soba, dijete do 3,99 godina gratis smještaj, iskoristivo do 30.9.


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x