SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

ELES TURIZAM j d o o

ELES TURIZAM j. d. o. o.

Ocjena korisnika:4.63 od 5
Ukupno glasova:6
Adresa:Opatija Maršala Tita 138 Hrvatska
Web stranica: http://www.hotel-mozart.hr/
Telefon: 051 718 260
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonELES TURIZAM j. d. o. o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 2395kn  OPATIJA HOTEL MOZART 5  Luksuzno ljetovanje u srcu Kvarnera 2 noci s doruckom za dvoje tik do plaze po LAST MINUTE cijeni za 2 395 kn
[OPATIJA, HOTEL MOZART 5*] Luksuzno ljetovanje u srcu Kvarnera! 2 noći s doručkom za dvoje tik do plaže po LAST MINUTE cijeni za 2.395 kn!

+ korištenje sauna i japanske kupelji, fitness soba, dijete do 3,99 godina gratis ponuda, iskoristivo do 31.7.


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x