SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

ECO RESORTS d o o

ECO RESORTS d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Donji Babin Potok Donji Babin Potok 107/b Hrvatska
Web stranica: https://plitvice-resort.com/
Telefon: 053 652 589, 099 437 4887
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonECO RESORTS d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 991kn  PLITVICE Provedite godisnji odmor u luksuznoj kucici u novom Big Bear Camping Resortu   tik do predivnih jezera vec od 991 kn
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x